Referenser

 Utlåtande från nöjda kunder

Fastighets- och trädgårdsskötsel, m.m. / 2016-11-15

Sedan flera år anlitar vi Jens Bygg och Entreprenad för olika arbeten på en utarrenderad men bebodd jordbruksfastighet. Det handlar om fastighets- och trädgårdsskötsel, underhåll av uthus och bostadshus, dräneringar m m; för något år sedan omläggning av tegeltaket på bostadshuset. Arbetena utförs alltid professionellt. Samarbetet är perfekt, det går alltid att resonera sig fram till lösningar. Personalen är kunnig, trevlig och engagerad. Vi har tur som kan utnyttja företagets tjänster!

// Kerstin Wenander


Renovering av gård / 2015-10-17

Jag har under sensommaren haft Jens Bygg och Entreprenad till att hjälpa oss att ta hand om en gammal anrik 1800-tals gård som vi bytt delar av en rutten syll, rötskador i timmerstommen under fönster, fönsterbyte samt foder inne och ute samt lite fasadjobb. Varit kanon från första kontakt med snabb kontroll av gården och sedan lämnat offert. Bra snickare som gjort ett jättefint jobb och hela tiden sett till kundens bästa och varit behjälplig i renoveringen. Hållit rent och snyggt på gården och varit lätta att komma i kontakt med. Kan varmt rekommendera företaget om ni ska renovera eller bygga något hemma hos er. Tack för hjälpen Jens. Vi är supernöjda!!

// Urban Aheinen


Kärrmossen / 2015-01-17

Under 2014 har vi renoverat vårat boningshus, på en mindre jordbruksfastighet strax utanför Horred. Jens Bygg och Entreprenad stod för den övergripande entreprenaden, och arbetet utfördes tillsammans med Gedes Snickerier Frillesås (Gerhard Davidsson, med specifik erfarenhet av timmerstrukturer) och arkitekt Lotta Wennerberg (Wennerberg Arkitektkontor Kungsbacka). Idén var att omskapa ett äldre knuttimrat torp till en modern funktionell bostad, men med bibehållen respekt för den gamla timrade grundkonstruktion som ännu fanns kvar. Här har Jens Bygg och Entreprenad tagit hand om fusionen mellan gammalt och nytt genom en grundförstärkning, på vilken den nya byggnadskroppen rests över och runt den 150 år gamla och intakta timmerkonstruktionen. Denna har på så vis inte bara kunnat kvarstå som en funktionell del av det nya huset. Den har också lyfts fram och exponerats interiört som den hantverksmässigt mycket vackra del av det hus som har stått på samma plats sedan 1850-talet. Nytt och gammalt har kunnat befrukta vartannat, och det nya moderna funktionella huset fyller alla krav på vvs, takhöjd, ljus etc. På samma gång som huset är platsspecifikt och del i en tradition av moderniseringar som inte har brutits. Just respekten för det gamla huset. Dess självklarhet och förankring till platsen och de egna skogarna, har vi kunnat uppnå med hjälp av Jens Bygg och Entreprenad. Detta var vårat mål, och jag tror inte att vi hade kunnat komma det mycket närmare. Än där vi nu står i december 2014. Bo Friden, Kärrmossen Horred, 0706-28 98 49

// Bo Friden


Grundarbete / 2014-12-05

Jens och hans duktiga och trevliga medarbetare har grävt, gjutit och murat upp grunden till vår utbyggnad av köket hösten -14. Perfekt!

// Göran & Berit Simonsson, Varberg


Lösdrift / 2014-04-10

Gjorde en tillbyggnad av lösdriften i somras. Var allt från schakt, plintar, stomresning, gjutning, takläggning och svetsarbete. De löste hela biten och behövde inte tänka på att ta in någon annan firma. Vi hade en väldig tur med vädret och allt flöt på bra. Jag gjorde vad jag ville och kunde. Sen fick jag hjälp med det jag ville. Jens var noga med att hålla igen på kostnaden. Tycker jag fick ut mycket för pengarna. Kommer att anlita Jens igen när det blir aktuellt med någon annat renovering eller bygge.

// Erik Johansson


Referens / 2014-04-08

Jag har haft Jens bygg vid flera tillfällen. Dels har de dränerat mitt hus och dels har de byggt min entrétrappa. De kommer nu att återställa markytorna inklusive stenläggning. Jag upplever att Jens håller offerterna, att han och hans personal är lösningsbenägna om problem uppstår, att de arbetar effektivt och så snabbt som det är möjligt utan att slarva, de är dessutom måna om sin kund, samt väldigt trevliga. Jag kan varmt rekommendera företaget!

// Lina Eiserman Ålund


Tak + utbyggnad / 2014-04-06

Arbetets omfattning: Helt nytt tak inklusive tilläggisolering. Skalet till större utbyggnad i tre plan inklusive källare. Personalen är mycket trevliga och lätta att ha att göra med. Tar sig tid att lyssna på synpunkter och svara på frågor. Vid eventuella missförstånd löses dessa på ett bra sätt. Mottot verkar vara om kunden är nöjd är de nöjda. Vi tycker att kvalitén på arbetet är mycket bra. De är noggranna och anstränger sig för att göra ett bra arbete. Det enda negativa var att arbetet tyvärr drog ut lite på tiden men totalt sett är vi väldigt nöjda. Rekommenderas!

// Janke & Anna

 Skicka gärna in vad du tycker om vårt arbete

Berätta vad du tycker med egna ord